i̇yi şampanya için ürünler (25)

Armagnac Kampanyası

Armagnac Kampanyası

Kırsal Terin Armagnac ile - Jean Brunet
Darısı unu 1000g vivio

Darısı unu 1000g vivio

Hirseküspesi, öğütülmüş hirsekörlerinden oluşur - birçok sağlıklı faydası olan en eski tahıllardan biridir. Proso, glütensiz ve temel oluşturucu bir tahıldır, vücuttaki doğal asit-baz dengesini yeniden sağlar, temizler, serbest radikallerle ve mantarlarla savaşır. Un, kolay sindirilebilir, alerjik değildir, hafif fındıksı bir tat profiline sahiptir ve "Süper Gıdalar" grubundaki diğer ürünlerden daha ucuzdur. Lif, magnezyum, doymamış yağ asitleri, çinko ve demir ile B vitaminleri açısından zengin bir kaynaktır. Hirseküspesi, yararlı maddelerin gerçek bir enjekte edilmesi ve vücut için sağlam bir detoksifikasyondur. Hillet unu, günümüzde sindirim sistemini düzenlediği ve kan şekeri seviyesinin stabilizasyonunu olumlu etkilediği için genel olarak ürün taşıyıcı olarak bilinen zengin bir lif kaynağıdır. Tüm bunlar, tokluk hissine ve daha az istek duymaya yol açar. %*RWS - Referans Değeri Gıda &nbsp; <strong>Kullanım</strong> Hirseküspesi, ...
kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina
Kimyon Bütün (250g) - Baharat Kavanozları

Kimyon Bütün (250g) - Baharat Kavanozları

Kümmel, Orta Avrupa mutfağında bir klasiktir. Bu topraklarda, ayrıca Avusturya, Doğu Avrupa ve İskandinav mutfaklarında, genellikle bütün tohumlar olarak kullanılır. Kümmeli, lahana ve patates yemeklerinde, gulyas veya çorba ve yahni gibi yemeklerde mükemmel bir şekilde kullanabilirsiniz. Ve tabii ki unutulmaması gereken - kümmel, LAHANA TURŞUSU için en önemli baharattır. Ayrıca ekmekte ve elbette içkilerde de sıkça kümmelin güçlü, acı-tatlı aromasını bulabilirsiniz. Pratik depolama kutumuzla uzun süre idare edebilir ve kolayca ölçebilirsiniz. İçerik: 250,00 g Ürün No: 802090
Arap Portakal Baharatı

Arap Portakal Baharatı

Kategori: Doğu Baharat Karışımları Tat ve Aroma: meyvemsi, az acı Bu meyvemsi karışım havuç, kabak ve soğanı sever ve pirinç ile kuskus yemeklerine mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Ayrıca balık (özellikle somon!) ve beyaz etle de harika bir uyum gösterir. İçindekiler: Kişniş, portakal kabuğu (yüzde 20), zerdeçal, zencefil, muskat, kakule, kimyon, karabiber, seçkin biber, acı biber, tarçın (Kanehl) Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 23 g beyaz teneke kutuda
Ramsa Portakal Hardalı

Ramsa Portakal Hardalı

Tereyağlı balıklar, alabalık, saibling veya somon ile Ramsa Portakal Hardalı mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, meyvemsi tadıyla domuz eti, tavuk ve peynirle de mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Tereyağlı balıklar, alabalık, saibling veya somon ile Ramsa Portakal Hardalı mükemmel bir uyum sağlar. Ramsa-Wolf'un bu hardalı, klasik kısa kızartmalar olan domuz veya tavuk ile olduğu kadar av etleriyle de ince portakal tadıyla çok iyi bir uyum gösterir. Birçok salata sosu, Ramsa Portakal Hardalı ile özel bir gastronomik deneyime dönüştürülebilir. Ayrıca, birçok peynir çeşidi bu meyvemsi özel lezzet ile birlikte gerçek bir lezzet şöleni sunarak her gurmeyi mest eder.
Sentetik Esterler

Sentetik Esterler

Sentetik esterler, mono-esterler, diesterler, glikol esterleri, neo-polyol esterleri ve karmaşık esterler dahil. Yüksek performanslı endüstriyel ve otomotiv uygulamaları için yağlayıcılar formüle etmek amacıyla tek bir baz olarak veya diğer sıvılarla kombinasyon halinde kullanılırlar. Birçoğu biyobozunur ve Avrupa Eko Etiketi'ne uygundur. NYCOBASE esterleri, son nesil sentetik yağlayıcılar formüle etmeyi sağlar: termal stabilite, düşük volatilite, yağlama gücü, biyobozunurluk, düşük toksisite, ekolojik uyumluluk.
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
P.p.p&m (Pumatta Pepper Whisky P&m)

P.p.p&m (Pumatta Pepper Whisky P&m)

100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 136 enerji (Kj) = 574 yağlar (g) = 2.5 / bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 0.3 karbonhidratlar (g) = 23 / bunlardan şekerler (g) = 20 proteinler (g) = 1.4 / tuz (g) = 1.5 Durum: Yeni İÇERİKLER: PUMATTA (Korsika Domatesi) %49, domates püresi, şeker, soğan, şarap sirkesi, whisky PM Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika
Köri Domates Krakeri 150G - KURABİYELER

Köri Domates Krakeri 150G - KURABİYELER

İçindekiler: Fransa menşeli buğday unu, tereyağı, %13.3 domates püresi (domates, tuz), tuz, %0.67 köri. 100g için besin değerleri: Enerji 1824 Kj, 438 Kcal, yağ 30g, bunlardan doymuş yağ asitleri 20g, karbonhidrat 37g, bunlardan şeker 1.4g, protein 5g, tuz 0.72g.
Sudem Muz Aromalı Sos

Sudem Muz Aromalı Sos

1 KG plastik şişede / 6 KG bir kutuda. Serin ve kuru bir yerde 2 yıl saklama.
Pa - Poliamid

Pa - Poliamid

Yapısal uygulamalarda en popüler termoplastiklerden biridir. Popülaritesini yüksek mekanik dayanım, mükemmel kayma özellikleri, yüksek darbe direnci, iyi kimyasal direnç, sönümleme yeteneği ve işlenebilirlik (tornalama, frezeleme, kesme) gibi özel özelliklerine borçludur.
Kent Mango - Senegal

Kent Mango - Senegal

Mango, tropikal bir ağaç olan mango ağacından elde edilen egzotik bir meyvedir. Yuvarlak, etli, tatlı bir meyvedir ve yeşil, kırmızı, sarı veya turuncu bir kabuğa sahiptir. Mango henüz olgunlaşmadığında kabuğu yeşil olur ve kırmızı, sarı renge dönüşebilir. Kent mangosu lif içermeyen, sulu ve çok tatlı bir ete sahiptir. Bu mangonun çekirdeği küçük boyutludur, bu da tadım için güzel bir miktarda et bırakır. Bu meyve olgunken toplanır. Bir mango ortalama 400 g ağırlığındadır ve bu da 295,60 kcal'ye denk gelir. A ve C vitamini açısından oldukça zengindir. Uçak mangosu, 6 kg'lık 8/9/10/12 kalibreli kartonlarda paketlenir. Gemi mangosu, 4 kg'lık 6/7/8/9/10/12 kalibreli kartonlarda paketlenir.
Şems 291-320 Yağlı Sele Siyah Zeytin 2000 gr

Şems 291-320 Yağlı Sele Siyah Zeytin 2000 gr

Şems 291-320 Kalibre Siyah Zeytin 900gr 3'lü Paket Ege’nin verimli topraklarında ve rüzgarında olgunlaşan zeytinlerimizi hiç bir kimyasal ve katkı maddesi kullanmadan hazırlıyoruz. Dağ ve ova köylerinden topladığımız zeytinleri geleneksel taş baskı yöntemiyle fermantasyon kuyularında olgunlaşmaya bırakıyoruz. En az 8 ay-1 yıl devam eden bu süreçte su ve tuz dışında hiçbir şey kullanmıyoruz. Ürünlerimize kimyasal, koruyucu ya da katkı maddesi kesinlikle girmiyor. Zeytinlerimiz sadece tuz ve su ile bir yıla varan sürelerde fermente edilerek ambajlarına alınıyor. • Doğal fermente edilir, • Hiçbir kimyasal kullanılmaz, • Aroma oranı yüksektir, • Tuz haricinde hiçbir katkı maddesi olmadan doğal halinde uzun süre dinlenmeye bırakılarak fermente edilir, tat ve nefaset kazanır, • Ortaya çıkan ürün yüksek kalitededir.
Doğranmış Nori

Doğranmış Nori

Kizami Nori, favori yemeklerinize eklemek için mükemmel olan, kavrulmuş rendelenmiş bir Nori türüdür; örneğin, erişte, pirinç, salata veya çorba.
Ajvar

Ajvar

Paket Miktarı: 15 x 190ml Ürün No: 16025 Gram: 190
samosa  - sambusa

samosa - sambusa

original samosa üretim ve ihracat
Yaban domuzu

Yaban domuzu

Geleneksel Yaban Domuzu Terrinesi 90g Jean Brunet
kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina
Siyah susam 1000g Vivio

Siyah susam 1000g Vivio

Susam, besin değerlerinin zenginliği sayesinde tıpta, kozmetikte ve mutfakta kullanılmaktadır. Susam tohumları beyaz, kırmızı, kahverengi veya siyah olabilir; en sık beyaz ve siyah tohumlarla karşılaşırız. Susam tohumları, yemeklere belirli bir aroma ve cevizimsi bir tat katar. Tahin - Susam ezmesi gibi humus ve halva gibi birçok yemekte ana bileşendir. Susamda bulunan sezamol, sezamaminol ve sésamo gibi doğal antioksidanlar, susamı bozulmaya karşı son derece dayanıklı hale getirir. Susam tohumları, kalsiyum açısından zengin bir kemik güçlendirici hazinedir. Kalbin düzgün çalışması için gerekli olan antioksidanlar ve fitosteroller açısından zengin bir kaynaktır. Susam, A vitamini, B grubu vitaminleri (B1, B2, B3, B6 ve B9), E vitamini ve mineral bileşenler: Çinko, Fosfor, Magnezyum, Manganez, Bakır, Potasyum, Sodyum, Kalsiyum ve Demir içerir.
Siyah Susam 1000g vivio

Siyah Susam 1000g vivio

Susam, besin değerlerinin zenginliği sayesinde tıpta, kozmetikte ve mutfakta kullanılmıştır. Susam tohumları beyaz, kırmızı, kahverengi veya siyah olabilir; genellikle beyaz ve siyah ile karşılaştığımız mutfaklarda kullanılır. Susam tohumları, yemeklere belirli bir aroma ve fındıksı bir tat katar. Tahin - susam ezmesinin ana bileşenidir ve bunun yanı sıra humus ve helva gibi diğer yiyeceklere de eklenir. Susamol, sesaminol ve susam, tohumlarda bulunan doğal antioksidanlardır ve susamı son derece bayatlamaya karşı dirençli hale getirir. Susam tohumları, kalsiyum takviyesi için bir hazine gibidir. Kalbin düzgün çalışması için gerekli olan antioksidanlar ve fitosteroller açısından zengin bir kaynaktır. Susam tohumları A vitamini, B grubu vitaminleri (B1, B2, B3, B6 ve B9), E vitamini ve mineral bileşenler: çinko, fosfor, magnezyum, manganez, bakır, potasyum, sodyum, kalsiyum ve demir içerir.
Amarant unu - doğal

Amarant unu - doğal

Doğal organik amarant unu Net ağırlık: 200 g 100 g için enerji değeri: 440 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay
Camu camu - toz

Camu camu - toz

Doğal organik camu camu tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 28 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Lukuma - toz

Lukuma - toz

Doğal organik lukuma tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 329 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay